10 Mayıs 2010 Pazartesi

İnci tanem


Aslında bu konuyu işlemek hiç içimden gelmiyordu ama bişeyler söylemeden de duramayacağım, tabiatım cadılık ne yapayım :D
Bir anneler günü furyası her sene elini alıp gidiyor, TV'lerde, gazetelerde, her yerde boy boy reklamlar ilanlar. Anneler gününe karşıyım evet annelerimize kendilerini senenin bir günümü iyi hissettireceğiz. HAYIR bana göre hergün anneler günü.Canım annem gibisi, anneler gibisi fedakar bir varlık varmı şu dünyada. YOK. Aslında karşı olduğum bu kadar ayyuka çıkarılması, abartılması her şeyin. Ya annesi vefat edenler, çocuğundan gencine, hangi yaşta olursak olalım annemizi babamızı başımızda istiyoruz, onlardan destek almak istiyoruz. Anneleri vefat eden yavrucaklar, anneler gününü annelerinin yanıbaşında olup, onu koklamak öpmek varken, mezarlıkta ziyarete gidenler onların durumunu bir düşünsenize. Unutmak istedikleri, hatırlamak istemedikleri bir durumu gözlerine soka soka, kafalarına vura vura hatırlatıyoruz. Ya anneler gününde yavrucağını toprağa veren şehit anasına ne diyeceğiz, yüreği dağlanan o şehit anasına, yada yavrusuna kaybeden tüm analara nasıl anneler günün kutlu olsun diyeceğiz. Neden sessiz sedasız kutlamıyoruz bu anneler gününü, neden onların özel olduğunu sadece senede bir gün değil her gün hissettirmiyoruz.
Benmi? annemi ne kadar çok sevdiğimi ona o kadar hissetiriyorumki...........Her fırsatta onu ne kadar çok sevdiğimi, dünyalar güzeli olduğunu, benim birtaneciğim olduğunu, Rabbime onu başımızdan eksik etmesin diye hergün dua ettiğimi............biliyor anacığım, anneciğim.
Seni seviyorum bitanem, inci tanem,annem......................
Pin It

5 yorum :

  1. Canım merhaba, anneler günün kutlu olsun. İşlerden bu aralar sizlerden koptum. Telafi edicem bundan sonra, sevgiler, öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Afetcim senin ve tüm annelerin anneler günün kutlu olsun. Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Canım anneler günün kutlu olsun..
    bende yazdıklarına katılıyorum..
    anneleri olmayanların ne kadar buruk geçireceğini biliyorum ve çok üzülüyorum..
    zaten sulu gözlünün biriyim..
    bizim zamanımızda da vardı ama medyada bu kadar abartılmıyordu..
    yani iş ticarete dökülmemişti..
    sevgiyle kal..öptümm..

    YanıtlaSil
  4. Aynen katılıyorum. Bu sene çok abartıldı bu olay. Annesini seven zaten hergün sever bu kadar tantanaya ne gerek vardı anlamadım.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Noyumberry ve Yeşim :
    Bende çok sulugözümdür vallahi, haberleri seyredemez oldum. Esnafı canlandıralım diyerek diğerlerini kimse düşünmüyor....İkinizide kocaman öptüm...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...