3 Mayıs 2013 Cuma

Paris Tepsi - Ahşap Boyama...


Sesim soluğum çıkmıyor olabilirrr ama boş duruyormuyum? tabikiii HAYIRRR :D Yukarıdaki güzelliği kardeşimin doğum günü için yaptım, bir de aynısının tıpkısından teyzoşuma yaptım. İyi günlerde kullansınlar. 
Pekiii bunları nerede yaptın derseniz, kış boyu durdum durdum sonunda turnayı gözünden vurdum :D Cumartesi günleri çocukların kursları için peşlerinde dolanıp duruyoruz, kızımın Cumartesi sabahları dershanesi var, öğleden sonra da iki kuzuyu birden Mental aritmetiğe götürüyoruz. Kursların ikisi de Ümitköy Galleria civarında, Türkün aklı sonradan gelirmiş dostlar ;D yahu dedim birgün buralarda Atölye Beyaz olacaktı nerelerde acaba? 
Biraz geç olsa da, biraz bakan kör olsam da sonunda buldum Atölye Beyaz'ı. Meğerse Simitçi Cafe'nin hemen karşısındaymış. Evet 1 aydır atölyeye devam ediyorum, sırayla yaptıklarımı koyacağım, bugün ilk öğrencilik tepsim geldi karşınıza. 
Buradan Sevgili Çağla, Sevgili Yasemin ve Sevgili Mehtap Hocama çok çok sevgilerimi gönderiyorum, inanılmaz güzel işler ortaya çıkarıyorlar, iyi ki buldum sizi, kısacaa............
I LOVE 
Pin It

3 yorum :

  1. ----------Oooo-----
    -----------(----)------
    ------------\---(------
    -------------\_)------
    ----oooO----------
    ----(----)-----------
    -----)---/-------
    -----(_/--------
    Sayfada gezindim :) Ve ben yine buralardaydım :) Ellerine sağlık keyifli ve zevkli olmuş :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba sayfama yaptığınız yorum üstünden size ulaşabildim,bağlantı ayarınız görünmüyor.Yorumunuz için teşekkür ederim,ellette sizde sirkeyi yapabilirsiniz zaten çok kolay, şimdiden kolay gelsin.Sevgiler..

    YanıtlaSil
  3. Sen zaten bu işe de el atmıştın öncedeen önceden.. Kim bilir ne güzellikler çıkaracaksın şimdi karşımıza..
    Tepsinin güzelliğine bakarmısın hiç acemi işine benziyor mu.. Eline sağlık CaDıcıım kolay gele.. (^_^) ras gele der gibi oldu.. CiCi KaLL..(^_^)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...