17 Ağustos 2010 Salı

Hüzün

O kadar uzun zaman oldu ki burada olmayalı, şu bir aydır yaşadıklarım ömrümden ömür götürdü. Kelimeleri bir türlü biraraya getiremiyorum. Babacığım, birtaneciğim zorlu bir ameliyatın ardından, adını bile dile getirmek istemediğim o malum hastalıkla mücadele ediyor. Şu an Radyoterapi alıyor, ne kadar sinsi bir hastalıkmış, nasıl bu kadar ilerledin hiç bir ağrı sızı yapmadan. İzinden nasıl döndük anlayamadık. Babacığımın belinde ağrı vardı, bu arada başı ağrısa doktora giden bir insandır babam, meğerse böbrekte başlayan tümör omuriliğe, oradan da akciğerlere metesdas yapmış, acilen ameliyata aldılar, omirilikteki tümörü almak için felç olma riski var diye onu da alamadan kapattılar. Ağrısı, sancıları çok fazla. Umarım radyoterapi ağrılarını dindirir. Şu mübarek günlerde tek dileğimiz o. Aklım o kadar karışık ki, günlerdir yazacam yazamıyorum, yorumlarınıza cevap yazamıyorum ve kimselere yorum yazamıyorum, lütfen kusura bakmayın. Kafayı dağıtmak için birşeyler yapayım diyorum, onu bile beceremiyorum. Söz bugün denemelere başlıyacağım, eğer başarılı olusam size yayınlarım dostlarım. Sevgiyle ve herşeyden önemlisi sağlıkla, sağlıcakla kalın. Hepinize hayırlı Ramazanlar.
Pin It

12 yorum :

  1. Allah hayırlısıyla acil şifalar versin babcığına tatlım. Güçlü olman lazım, zor zamanlar bunlar. Allah hepinize yardımcı olsun.

    YanıtlaSil
  2. Saolasın bitanem, tek dileğim Rabbim kimseye bu acıları yaşatmasın.....

    YanıtlaSil
  3. Umarım baban kısa zamanda sağlığına kavuşur ve bu zor günleri biran evvel atlatırsınız canım. Allah acil şifalar versin.

    YanıtlaSil
  4. Canım çok teşekkür ederim.Sizlerinde duasıyla atlatacağız inşallah.Öpüyorum.......

    YanıtlaSil
  5. Allah yardımcınız olsun şifa versin bacım

    YanıtlaSil
  6. Çok zor bir dönemden geçiyorsunuz, duygularını o kadar iyi anlıyorum ki, babana Allah çektirmesin diyorum, sizlere de sabır ve güç versin.....

    YanıtlaSil
  7. ***Neval: Nevalcim canım çok teşekkür ederim....
    ***Banuca: Banucum aminnnn tatlım amin, çok zormuş çokkkk.Rabbim iki iyilikten birini versin demeye başladık. Bu o kadar zor bişeyki anlatamam......

    YanıtlaSil
  8. Özlemcim canım benim..Babanın durumuna çok üzüldüm..allah acil şifalar versin,hastalıklarla uğraşmak çok zordur..Sana da kuvvet ve moral versin..Sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Tülaycım çok teşekkür ederim, ilk şokları atlattık ama dağ gibi babacığımızın gözlerimizin önünde eriyip gitmesi çok yıpratıyor hakikaken. İçten dileklerin için çok çok teşekkür ederim tatlım, öpüyorum.

    YanıtlaSil
  10. Ah kuzum, kendi derdime düşmüştüm şimdi gördüm bu postunu. Allah babana şifa versin.
    Şu ara seni benden iyi kimse anlayamaz. Acım taze. Umarım baban toparlanır. Umarım ağrısı sızısı yok olur. Canından can veremedikten sonra yaptığın hiçbir şeyin ona faydası olmuyor maalesef. Kuvvetli olmaya çalışmaktan başka çare yok. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Nedret ablacım çok teşekkür ederim içten duyguların için, Seninde tekrar başın sağolsun, zor zor çok zor dayanması, Allah sabırlar versin sana ve anneciğine....

    YanıtlaSil
  12. Çok zor bir durum.Kelimelerin kifayetsiz kaldığı,insanın çaresinin tükendiği,elinden bişey gelmediği bir durum..Yapılacak tek şey dua etmek..Allah babanızı sağlığına kavuştursun inş. en kısa zamanda..Acil şifalar diliyorum..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...