17 Kasım 2011 Perşembe

Eiffel'de Bir Melek......



Durmadan evime süs yapıp duruyorum, salona astığım kumaş güllerden sonra şimdi de melek kanadım, elde makina dikişi pek bir zor oluyor, çok da zaman alıyor, acaba bir dikiş makinası almamın zamanı geldimi ne :)......
(Dikiş bilen arkadaşlar, hiç dikiş makinası kullanmamış olan ben, zorlanırmıyım acaba? bir tarafım al diyor...diğer yanım ya beceremezsem diye boşu boşuna masraf etme diyor...çok kararsız kaldım çokkkk)
Pin It

9 yorum :

  1. Çok güzel olmuş, makinada dikilmiş gibi, ellerine sağlık. Ben internetten küçük bi makina almıştım, hani hem pil hem de elektrikle çalışanlardan. Pantolon paçası falan yaparım diye. Sen de acemiliğini atmak için ya da böyle ufak şeyleri dikmek için kullanabilirsin. Fiyatı da çok ucuzdu. Sonra ilerde istersen büyük makinalardan alabilirsin..Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. bu tarz süsleri ben de çok seviyorum, çok güzel olmuş, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,bende yaptığım işleri genelde elimde dikiyorum.Gerçekten uzun zaman alıyor.Dikiş makinesi her evde olmalı diye düşünüyorum.Önce küçük alıştırmalar yaparsınız,sonra öğrenirsiniz bence bir tane alın,kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
  4. Çok beğendim bu melek kanatlarını. Ellerine sağlık. Kalıbını yayınlaman veya maille göndermen mümkün mü acaba?
    Benim evde makinem var ama annem geldikçe ortaya çıkıyor. Bazen oturayım başına diyorum ama dikiş için bir oda kesinlikle şart.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili arkadaşlarım:
    Bahar006,
    Noblesse,
    Nuraycatasarımlar,
    Marifetli Peri
    Hepinize çok çok teşekkür ederim, beni cesaretlendirdiniz kızlar vallahi, sanırım bugün hemen gidip şu dikiş makinasını alacağım,
    Marifetli Pericim bu arada kanadın kalıbı öğlen sizlerle olacak inşallah.
    Hepinizi çok öpüyorum.....

    YanıtlaSil
  6. Al tabii al.. böyle uğraşma uzun uzun. Kim bilir kaç kişi el koyar o güzelliklere başa çıkamazsın sonra... Biz yakın olsaydık sana her gelişimde bir şeyler alırdım senden, yok mu götüren?? (^_^)

    YanıtlaSil
  7. Acemi Cadı : Canım yaaaa, sen gel yeterki şekercim, tüm yaptıkların senin olsun, :D çok tatlısın biliyormusun ;)

    YanıtlaSil
  8. kanatlara bayıldım,elinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. kanatlara bayıldım,elinize sağlık, sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...