6 Aralık 2012 Perşembe

Miyuki neyuki :D

Ahhh Nuran abla ahhh, 
neden Miyuki aldım, harika oluyor kolyeler dedinde 
beni meraka salıp,
 nedir ki bu miyuki diye  daldırdın bu boncuğa beni ahhhh, 
şimdi biter mi bu bileklik :D 
3 gün oldu başlayalı ancak bu kadar yapabildim, tembel miyim neyim
 ne zaman biterki bu miyuki ;D
Pin It

24 yorum :

  1. bunu adı Miyukimiymiş:)) Ben de yazın yapmıştım. Sabır işi valla Marifetli cadıcım kolay gelsin. Ama sonuç çok güzel olacak belli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ah Simincim senin yaptığın herşeye hastayım zaten, senden esinlenip bir sürü bileklik yaptım bu yaz, ama resimlerini yayınlayamadan hep beğenenlere hediye ettim :D elimde neredeyse hergün taktığım bir bilekliğim kaldı.

      Sil
  2. ayyy ama süper olmuş buuu, bence bian önce bitmeli=) ellerine kuvvet şekerim, hadi bitir şunu 1 2güne:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ahhh ahh şekercim birde desende hata yapıp söktüm bir sürü yer, 1 aya anca bitirebilirim sanırsam :D

      Sil
  3. Bence çok güzel oluyor, kum boncuklu böyle bir çalışma yapmak istiyordum ben de. Tam onun üzerine geldi. Ben yoğun çalışmalarım arasında kesin 15-20 günde bitiririm. Bence 3 günde yine iyi yapmışsınız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili gooogoook, kum boncukla bu kadar düzgün ve muntazam durmuyor, öğrenmek için deneyebilirsin. Bunlar silindir olduğu için bir birine tam geçiyor.

      Sil
    2. miyukileri tavsiye ederim içleri geniş ve diğer kum boncuklarda yaşadığınız sorunları yaşamıyorsunuz, resimde büyük gibi duruyor ama bilekliğin ancak uç kımını yapabildim 3 günde :D

      Sil
  4. Üfffffffffff süper olmuş, hemen miyukide desene geçmişsin demekki ustasın :) :) süper olmuş, bak buna kapama nasıl yap biliyormusun, tabi kendine yapacaksan, benim bloğa git arama bölümüne "leopar desenli bileklik" yaz karşına çıkan bilekliğin kapaması gibi yapabilirsin. İstersen yardımcı olurum diyecem ama peyoten iyi anlaşılan gerek olmadığını düşünüyorum. Tekrar ellerine sağlık neyuki canım :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yaaa, yardıma ihtiyacım olmaz olurmu hiç, birde desende şaşırmışım geri söktüm bir sürü yer. ASdan aldım evet daha ucuz satan yer varmı bilmiyorum, yaaa ben seni arayacaktım aslında ama müsait olurmusun bilemedim, öğlen buluşalımmı diyecektim, rahatsız etmemek için sesimi çıkaramadım biliyormusun, ama hemen yüz bulup önümüzdeki haftaya (bitirebilirsem eğer bilekliği kapaması için randevu isterim senden OLEYYY :D)

      Sil
    2. Canım aaaah ah keşke arasaydın, suluhanda 10 gr. 8-8,5 hatta bir yer daha getirecek daha uygun alacağım, gel ne zaman istersen beklerim. Ordaki kapamadan deneriz istersen. Ben de öğrenmiş olurum :) :)

      Sil
    3. yaaa bir bilene soracaksın değilmi, ben sadece ASda var zannediyorum, bi gün beraber gidelim suluhana hatta gideceğin zaman banada haber ver takılayım peşine :D

      Sil
    4. Bugün 3 te izinliyim, Suluhana ordan eve :) :) dilediğin zaman gideriz :) :)

      Sil
    5. yaaaa içim gitti biliyormusun, şu modeli bitirebilirsem yapabileceğime kanaat getirecem ve peşine takılacam (çıldırıyorum şu yağmurda dışarı çıkmadım öğlen tatilinde yapayım dedim, 4 sıra yaptım yine boncukları kaydırmışım 3 sıra söktüm, çıldıracağım :D :D )

      Sil
    6. Şemayı tek tek takip et yoksa söker durursun, ipleri sakın kırma hep kaybet. İp marka olarak ne kullandın.

      Sil
    7. Sakin kafayla yap, doğru iplik kullanmışsın, sıfır kes iplikleri yürüt.

      Sil
    8. Merhaba sevgili marifetli cadı,
      Bilekliğiniz çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık.
      Ben de ilk defa bugün suluhan'da gördüm bu takıları ve bayıldııım.Bizim baktığımız dükkanda malzeme aldığımızda tekniği öğretebileceklerini söylediler.,Akşam internette araştırdığımda ise http://www.boniboncuk.com/miyuki/delicas-11-0.html bu sitede daha ucuz olduğunu gördüm isterseniz bir bakın.
      Tavsiye edebileceğiniz bir yer varsa ben de öğrenmek isterim :))
      Bu arada bizim gittiğimiz dükkan, alt katta lilith adlı bir yer .)

      Sil
    9. merhaba, ben bonbukları Kızılayda As bijuteriden aldım, suluhana hiç gitmedim orada daha ucuz olduğu söyleniyor ama bilmiyorum. Yalnız verdiğiniz sitede hesaplayınca hakikaten çok ucuza geliyor, ama orada da kargo parası devreye girer, hani başlangıç için yapıp yapamayacağınıza dair tam kararı verdikten sonra internettende alınabilir, ben maymun iştahlıyımdır biraz bugün miyuki yarın ne yapacağım belli değil :D o yüzden azar azar alıyorum, sevgilerimle...

      Sil
  5. Miyukileri AS'danmı aldın bana soraydınya :) :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba marifetli cadı, blogdayaparımkariyerde'deki sorunu gördüm, o kadar üstadın arasında bana düşmez ama, lastiği çift iğneyle dene derim tabi ki lastiği esnetmen de gerekiyor, ama normal dikiş iğneleri kırılıyor lastik çekemiyor...Genellikle maksi eteklerde kalın lastik güzel oluyor, lastiği dıştan mı içten mi yapacağına göre de değişiyor tabii durum :) Bileklik için de kolay gelsin ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. olurmuuuu çok teşekkür ederim ilginiz için, lastiği dıştan yapıcam yani bel kısmına görünür şekilde olacak sözüm ona, koton'da gördüm o modelden belki yaparım ihtimaliyle koşa koşa gidip kumaşı aldım bide (şimdi olsa bi düşünürüm, yapabilcemmi diye :D) yani anlamışmıyım diye tekrar sorsam kalın lastiği çift iğneyle, lastiği gererek kumaşa dikecem dimi :D (kafama vura vura anlatabilirsin şekercim :D ) bu arada birde makina lastiği dikeyim dedim, (önce o büzsünde ben lastiği çekiştire çekiştire dikmemeyim diye) sardım masuraya makina lastiğini taktım makinaya ama hiç büzülmedi etek, kafayı yedim yani anlıyacağın tüm bir hafta sonu, darısı bu hafta sonuna bakalım ;D

      Sil
  7. bir ara ben de yapmıştım bence çabuk bile ilerlemişsin.sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Eline sağlık güzel bir peyote tekniği yapıyorsun. Kolay gelsin
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Misina kullanılıyor diye biliyordum peyotede.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. misinada olur ama bu boncukların özel ipleri var onlarla yapılıyor ;D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...