6 Eylül 2010 Pazartesi

İğne Oyası - Acemi işi 2

İğne oyalarına devammmm, hala istediğim kıvama getiremedim ama bu da diğer bir örnek. Şeytan diyor git uğraşana kadar al ne uğraşıyorsun amaaa bununla kafamı meşgul ediyorum anlıyacağınız. Merak eden arkadaşlarım için bunların nasıl yapıldığının anlatıldığı sitenin adresini veriyorum arkadaşlar, resimlerle tek tek anlatmış sağolsun arkadaş. İki aydır uğraşıyorum anca bu kadar oldu benimkiler. http://hobielemegiigneoyasi.blogcu.com/
Pin It

7 yorum :

  1. Hârika olmuş.Gitgide güzelleşiyor. Ellerine sağlık. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Saolasın Nedret ablam, ama çok usandırıcı yahu, gözler mahvoluyor.Benimki geçici bir heves sıkılana kadar devam ederim.Öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. Acemi macemi işi götürüyorsun arkadaşım:D
    Ben de denemek istiyordum(Bi bu kalmıştı denemediğim:D)verdiğin linki hemen kaydediyorum..
    Sevgiyle kal canım..

    YanıtlaSil
  4. iğne oyası sonucta cok normal bir anda mukemmel olmaması. annem cok becerikli olmasına rağmen hala cok guzel duşuremiyor mesela bence pes etme :)

    YanıtlaSil
  5. yok yok siz takmışsınız iğne oyasına ya yapılacak ya yapılacak

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Marifetli Cadı, Yüreğinizde damla damla umut,günlerinize bin tatlı mutluluk dolsun.Sevdikleriniz yanınızda, yüzünüzdeki tebessüm hiç eksilmesin.
    Bayramınız kutlu olsun.

    Sevgiyle kalın...

    YanıtlaSil
  7. Sevgi söze dolarsa dua olur, dua Allah'a ulaşırsa nur olur, aynı yolda birleşen dualarımızın nur'a dönüşüp Rabbimize ulaşması dileği ile Bayramın Kutlu Olsun.Sevgiler...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...