22 Eylül 2010 Çarşamba

İğne oyası yüzük

Çıldırmaya ramak kalmışken, son eserimi sizlere takdim edeyim canlarım. Sayısız İğne oyası denemelerinden sonra, geçen hafta izindeyken evde yapabilmeyi başardığım model. Çok usta işi olmasada (asıl gördüğüm modeller kalıptan çıkmış gibi) beni idare ediyor, bunu yüzük yaptım. Birde kolye ucunu yapabilirsem ( sabredip :D ) yeter bana..............
Pin It

17 yorum :

  1. eline sağlık cnm :) cok şık olmuş

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel görünüyor ellerine sağlık. O gördüğün kalıptan çıkmış gibi modeller misina üzerine yapılanlar herhalde. Seninki de öyle mi buradan bakınca anlayamıyorum ama..Değilse bir de öyle denemeni tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  3. Yaparsın, yaparsııın! Şâhâne olmuş. Demek ki güzel olması için biraz çıldırmak gerekiyormuş:)))
    Boşver başkalarınınkine, seninki kusursuz. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. bence gayet güzel görünüyor. kendine haksızlık etme. internetten sadece bakarak ve adımları takip ederek iğne oyası öğrenmen bile çok büyük başarı kutluyorum seni...

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten çook sabırlısınız galiba çok güzel olmuş bu iğne oyası çalışmanız
    sevgiler

    YanıtlaSil
  6. ***Made by Mine: Minecim beğendiğine sevindim, teşekkürler...
    ***Lila Handcraft:Misinayla yapılanları duydum tatlım ama ben nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkcası, hiç denemedim...
    ***Neduk: Nedret ablam vallahi çıldırdım, yapabildiğim tek bu oldu bundan sonraki denemeler rezalet oldu, biryerde hata yapıyorum ama çözemedim, bi tutturunca oluyor ama :)
    ***Emine Öztürk: Tatlım saolasın, inan kafamı dağıtmak için ona konsatre olunca aklıma başka bişeyi takmıyorum açıkcası.
    ***Utku'nun annesi: Hakikaten sakin bir insanımdır normalde, sabrederim, patlama noktasına kadar; bakalım bu iğne oyasında nerde patlıyacağım :)

    YanıtlaSil
  7. Sevgil Marifetli Cadı süpeeer olmuş daha siz neler yaparsınız ellernize emeğnize sağlık çıldırmadan güzelliğe ulaşılmıyor haklısınız.

    Sevgiyle kalın....

    YanıtlaSil
  8. bence çok güzel olmuş, ama daha kalıp gibi olsun istiyorsan ilmekleri atıp, ipi sert çek ve en son sırada hepsinnin kenarını yaparken araya misina koyarak yap daha kalıp gibi durur, kolay gelsin, bloğumada hoşgeldiniz:))

    YanıtlaSil
  9. İnci Çiçeği: bende hepsini aynı büyüklükte yapıcam diye yumuşak yumuşak yavaşça çekiyorum ipi yahu, bide öyle deneyim bakalım, kenarlarda misinanın üzerinemi işleyeceğim acaba, hımmm karışık iş. ayyy ben vazgeçecem artıkkkk.

    YanıtlaSil
  10. Emeğinize sağlık, harika olmuş, güle güle kullanın. Ben de öğrenmeyi çok istiyorum ama...
    Sayfanızı zevkle dolaştım, herşey çok güzel.
    Sevgilerimle....

    YanıtlaSil
  11. tatlı dilli arkadaşım..sabah sabah beni nasıl mutlu ettin....senin iğne oyasıda harika olmuş..sevgiler özlemcim....

    YanıtlaSil
  12. Satıyorum Özlem'ciğim. Fiyatını sen koy. Adresini, telefonunu ver yollayayım hemen. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  13. Ellerinize sağlık, ne güzel olmuş.

    Rengide güzel.

    YanıtlaSil
  14. selam ben gellldiiimm..cadılığını bilmem ama gerçekten marifetliymişsin ...bloğunu gezdim ..babacığına üzüldüm Allahtan acil şifalar dilerim ..sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
  15. sevgil özlem misinayı kenarına tutacan onu alttan yürtecen sadece ilmek atarken arada kalacak sevgiler:)) (bendeniz aynı zamanda inci çiçeği)

    YanıtlaSil
  16. Harika görünüyor ama:)
    Ellerine,gönlüne sağlık..

    YanıtlaSil
  17. Merhabalar ,yaptığınız iğne oyaları çok güzel görünüyor.Ellerinize sağlık.Bende yeni yeni iğne oyası öğreniyorum,takılarımda kullanmak için istediğim renk ve botda üretebilmek için..Kolay gelsin,iyi çalışmalar dilerim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...