25 Ocak 2010 Pazartesi

Söz


Biz bir elmanın iki yarısıyız. Ne kadar sever insan diğer yarısını, belki kendinden de çok. Onun üzüntüsü senin üzüntün, onun sevinci senin sevincindir. Benim canım kardeşim, Özden'imin hafta sonu sözü kesildi. Tüm mutluluklar seninle, sizinle olsun.

Diyarbakır'a tayinin çıktığında nasıl da yıpranmıştım. Hiç bir yere sığamıyordum. Çalıştığım şirkette bölüm değiştirdim; Ellerim, ayaklarım, beynim heryerim uyuşuyordu. Resmen felç geçiriyordum. Doktora gidip, son dönemde sizi üzen neler yaşadınız dediğinde " babam kalp krizi geçirdi, kayınpederimi kaybettik,vs.vs....... ve kardeşim Diyarbakır'a gidiyor, o benim herşeyim, sanki kolumu kanadımı kırdılar, bir parçam eksildi" diye çeşmeleri koyuvermiştim. Bir yıla yakın antidepresanla anca kendime gelmiştim, nasıl ki ben evlenirken senin yaptığın gibi.

Evet kuşum, şimdi de sen yuvadan uçmaya hazırlanıyorsun ama kusura bakma ben antidepresan filan almıyacağım, aksine zil takıp oynayacağım, sonunda evleniyor diye :)

Tüm güzellikler, mutluluklar, sevinçler sizinle olsun. Evlilik yolunuz hep güllerle dolu olsun, yüzünüzdeki gülücükler, kalbinizdeki sevgi bir ömür boyu sürsün,herşey gönlünüzce olsun........
Pin It

2 yorum :

  1. Bu satırları okurken gözyaşlarıma hakim olamadım..yanağımda iki damla yaş belirverdi..
    Öyle içten,öyle samimi, öyle saf anlatılmış ki bir sevgi..
    Allahım mutluluğunuzu daim etsin..
    Ailece huzurunuz mutluluğunuz daim olsun dileğim güzel yüreğim benim...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...